Anasayfa Medya Duyurular SKS (Sağlıkta Kalite Standartları) Denetimi Sonrası Geniş Kapsamlı Bir Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirdik.

Yönetim Kurulu Başkanımız Dr. Halis BAYRAK liderliğinde, Kalite Yönetim Direktörümüz Hatice TEKSİN KAYA’nın organize ettiği tüm birimlerimizin katılımıyla SKS (Sağlıkta Kalite Standartları) denetimi sonrası geniş kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Denetim sürecindeki performansımızı ayrıntılı bir şekilde ele aldık ve kalite standartlarımızı en üst seviyede sürdürmek için gerekli adımları belirledik.

Tüm birim ve ekiplerimizin büyük bir özveri ve titizlikle gerçekleştirdikleri çalışmaların hastanemizin gelişimine olan katkılarını takdir ettik. Sağlık hizmetlerinde mükemmeliyeti hedefleyen bir kurum olarak, her birimimizin kalite odaklı yaklaşımının bu başarıda büyük rol oynadığının bilinciyle, iyileştirme alanları için verimli önerilerde bulunarak, gelecekteki hedeflerimize ulaşmak adına stratejik planlamalar yaptık.

Toplantıda ekip ruhunu güçlendiren, paylaşılan başarıları kutladığımız ve daha iyi hizmet sunma misyonumuz doğrultusunda hep birlikte yeni hedefler belirlerken, Özel Adana Ortadoğu Hastanesi olarak, sağlık hizmetlerinde kalite ve güveni en üst seviyede sunmaya devam edeceğiz.